Despre noi

FAST PARKING SRL este o societate comerciala infiintata in anul 2005. Incepand cu anul 2009, firma ofera exclusiv servicii de realizare, administrare si operare de parcari supraterane si subterane, in spatii amenajate in zone centrale si ultracentrale din Bucuresti. Dupa 7 ani, ne-am creat o reputatie solida, dovada fiind atat clientii corporate stabili, cat si miile de clienti ocazionali deserviti lunar.

Pana in prezent, la serviciile de parcare ale FAST PARKING au apelat unele dintre cele mai mari companii romanesti si straine care isi au sediul in zonele aglomerate ale capitalei: IBM, MC Donald’s, Clinica SANADOR, Ponderas Hospital, BRD Societe Generale, Pro Credit Bank, OTP Bank, BRD Sogelease, AEW Europe, Generali SA, Deloitte Audit, AIG Europe, Rompetrol, Petrom, Wolf Theiss, S&T Romania, Autodesk, HBO, Immofinanz etc.

Oferim locuri de parcare in conditii civilizate, unde autovehiculele sunt in deplina siguranta. Parcarile gestionate beneficiaza de sisteme automatizate, de aplicatii de identificare automata a numerelor de inmatriculare auto, precum si de instalatii de supraveghere video. Personalul care deserveste toate parcarile are experienta in domeniu si beneficiaza periodic de un instructaj adecvat pentru fiecare tip de parcare, supraterana sau subterana.

In acelasi timp, realizam parcaje supraterane la cererea oricarui beneficiar, in functie de nevoile specifice, respectand standardele europene referitoare la aceste constructii, conform legilor in vigoare. Firma beneficiaza de Certificare ISO 9001, in baza experientei, profesionalismului si a serviciilor oferite.

Compania FAST PARKING este in plina dezvoltare si urmareste incheierea de cat mai multe colaborari/asocieri cu parteneri compatibili, seriosi si dispusi sa semneze contracte pe termen mediu si lung, in vederea unei dezvoltari accelerate a acestui segment de servicii, asteptat de cea mai mare parte a automobilistilor care locuiesc sau tranziteaza Bucurestiul. Avand in vedere actuala criza a locurilor de parcare, urmarim o dezvoltare accelerata in viitor, axata atat pe crearea de parcaje rezidentiale in marile cartiere ale capitalei, cat si rezolvarea gravei probleme a traficului pe principalele artere, cauzata de lipsa unor solutii eficiente de parcare.

FAST PARKING este pregatita profesional oricand sa vina in sprijinul autoritatilor locale, care incerca de ani buni sa puna in practica o strategie de parcare menita sa faca din Bucuresti o capitala cu adevarat europeana. In acest sens, am incheiat parteneriate solide cu companii de renume, care produc, comercializeaza si monteaza cele mai moderne sisteme de parcare supraterane si subterane, cu cele mai diversificate moduri de operare.

FAST PARKING a devenit treptat un brand. Exista extrem de putini operatori seriosi care s-au axat pe acest domeniu de activitate. Parcarile operate de FAST PARKING sunt situate in zone supraaglomerate cu mare deficit de locuri de parcare. Investitiile pentru realizarea acestora se ridica la cateva milioane de euro si vor continua in functie oportunitatea de a dezvolta noi parteneriate atat private, cat si publice.